Despre Noi

ALTON GROUP SRL firma cu capital privat fondata in septembrie 1999 in Targu Mures cu evolutie ascendenta, datorita furnizarii de produse si servicii de calitate, abordarea pietei, a clientelei prin a pune la dispozitie solutii tehnice si comerciale in beneficiul clientilor . Prezenta pe piata romaneasca de 25 ani cu o prezenta stabila si ferma cu vasta experienta in domeniul Securitatii la Incendiu privind mentenanta  instalatiilor industriale de prevenire si stingere.

Prioritatile firmei sunt asigurarea unui pachet complet de produse si servicii, o noua configuratie in abordarea pietei prin servicii de montaj, executie,proiectare, intretinere , dotare cu cele mai performante solutii si produse eficiente, actualizarea datelor, a utilizarii cu randament maxim in deplina siguranta.

Firma aflata in proces continuu de dezvoltare investind in personal precum si  in dotare cu  tehnica performanta pentru interventii, isi  desfasoara activitatea  in sediul  propriu modern ce cuprinde  cladiri administrative de birouri, atelier de productie, intretinere utilaje parcare 1000 mp  care va fi inaugurat incepand cu luna octombrie 2019 eveniment  care marcheaza  20 ani de la grupului de firme ALTON.

Prin activitatile desfasurate, prin furnizarea de produse si servicii avand contracte ferme colectivul firmei a reusit sa promoveze  ALTON GROUP SRL intr-un  LIDER local stabil si ferm in relatiile comerciale.

Permanenta adaptare la cerintele pietei a dat posibilitatea firmei de a dezvolta pe plan intern si extern relatii solide, colaborari fructuoase cu societati importante din industria romanesca DELGAZ GRID SA, AUCHAN ROMANIA SA, METRO, Petrom OMV, POSTA ROMANA SA, Regia Hidroelectrica, AQUASERV.

Dotarea cu instalatii este asigurata prin colaborare cu firma BRAND SHUTZ TECHNIK MUELER Germania cu care executam prestatii la standardele impuse de legislatia in vigoare in domeniul protectiei pasive la foc.

Specialistii nostri sunt pregatiti in domeniul protectiei la foc si sunt la curent cu toate standardele relevante din industrie . Au cunostintele  tehnice necesare de a ajuta clientii inca din stadiile preliminare ale proiectului  oferind asistenta tehnica pana la finalizare.

Alton Group a dezvoltat special  activitati pentru constructii civile si anume: fabrici, spitale, Sali de sport, scoli,  hoteluri, centre comerciale,gari depozite,  hale industriale.